marți, 28 septembrie 2010

AJUTOOOOOR!si da mai departe!

lipsim de aici de vreo jumatate de an si revenim acum cu un strigat de ajutor pentru minunea  cuiva,care  e tare-tare bolnavioara si pe care trebuie sa o ajutam...sa ramina cu noi.ce cuvinte grele,cita spaima,cita groaza!

MARIA SENTES,o fetita de nici un an, are nevoie de ajutorul nostru imediat,tumora pe care o are e imensa ,interventia chirurgicala e iminenta!
povestea si link-urile necesare le gasiti aici,la ZAZUZA.
Donatii in RON: Volksbank Romania RO84VBBU2513SM4642222790 – sucursala SMB
Donatii in EURO: Volksbank – sucursala Ghencea B-dul Ghencea nr.30, bl.C76, sector 6 IBAN RO69VBBU2511BU4642221102. Codul SWIFT corespunzator IBAN-ului in Euro este VBBUROBU. Titular este Adriana Sentes, mama Mariei.
si va rugam ,dati mai departe mesajul -strigat!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!